De Roeck
Volledig scherm
© De Roeck

Fietser (36) overleden na botsing met vrachtwagen van rijschool

De 36-jarige fietser die gisterenavond werd aangereden op het kruispunt van de Bisschoppenhoflaan en de Schijnpoortweg in Merksem, is vannacht in het ziekenhuis overleden. Dat bevestigt de Antwerpse politie.

17 reacties

 • Frank Leijs

  4 jaar geleden
  Let altijd op de chauffeur, zie jij hem ( of haar natuurlijk) ziet hij (zij) jou.
 • wesley netnem

  4 jaar geleden
  Er is gewoon weg veel te weinig Blauw op straat tussen het verkeer en Vooral zwakke weggebruikers worden veel te weinig gecontroleerd of beboet ! Het Door Rood rijden , ,lopen zie je dagelijks bij fietsers en voetgangers !
 • Bjorn Robberechts

  4 jaar geleden
  Blijf steeds zo ver mogelijk af van vrachtwagens en bussen wanneer je met de fiets op pad bent. Ik fiets elke dag naar Brussel en zie ongelooflijk veel mensen die het rode licht negeren als fietser of voetganger.
 • Kelly Meltens

  4 jaar geleden
  Ik passeer daar dagelijks met de fiets en ik vind het ongelooflijk hoeveel voetgangers en fietsers daar door het rood oversteken.
 • Peter Buyck

  4 jaar geleden
  Taxi's en sommige fietsers zijn cowboys. Leer eens te wachten tot je volledig zicht hebt op de baan. Een principe uit de zeevaart die hier zeker niet misplaatst is. Vrachtwagen of autocar/autobus heeft ALTIJD voorrang op de zwakke weggebruiker. Sterkte aan de leerling, de klas en de rijschool.
 1. Is 20 euro nu te duur voor KMSKA? Waarom niet gratis voor 65-plussers? “Kortingstarieven voor wie het écht nodig heeft”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Is 20 euro nu te duur voor KMSKA? Waarom niet gratis voor 65-plus­sers? “Kortings­ta­rie­ven voor wie het écht nodig heeft”

  Wie dit (feest)weekend nog het vernieuwde KMSKA wil bezoeken, moet snel zijn. Zaterdag is zo goed als uitverkocht, zondag zijn er nog wel enkele tijdsslots beschikbaar. Intussen valt wat gebrom over de ticketprijs te horen. Die ligt op 20 euro, weliswaar met een resem kortingen. “Die lagere tarieven – soms gratis – zijn gericht op mensen die het écht nodig hebben, over alle leeftijden”, zegt woordvoerster Lore Jans.