Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Martin Pelant

Fietsendief gevat bij Groenplaats: fiets van 1.700 euro voor 50 euro gekocht

AntwerpenHet Orida-fietsteam van de lokale politie Antwerpen heeft tijdens een actie gericht tegen overlast een fietsendief kunnen arresteren bij de Groenplaats. De man beweerde een fiets voor 50 euro op de kop te hebben getikt, terwijl de aankoopwaarde zo’n 1.700 euro was.

 1. Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”
  Antwerpen

  Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”

  Deze lente is het zover: anderhalf jaar na de opening van Le Pristine opent Sergio Herman (51) opnieuw een restaurant in Antwerpen. De sterrenchef opent in de Lange Gasthuisstraat een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand. In Antwerpen zullen twee vrouwen aan het roer van het restaurant staan, op de menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met Japanse accenten. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was.
 2. Luisteraars massaal in de bres voor bedreigde Antwerpse seniorenzender Radio Minerva: “Als de minister niet ingrijpt, trekken we hoogstpersoonlijk naar zijn kabinet”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Luiste­raars massaal in de bres voor bedreigde Antwerpse senioren­zen­der Radio Minerva: “Als de minister niet ingrijpt, trekken we hoogstper­soon­lijk naar zijn kabinet”

  “Radio Minerva uit de ether halen? Waar halen ze het?” Het nieuws over het mogelijk verdwijnen van de Antwerpse bekende seniorenzender, die dagelijks zo’n 60.000 luisteraars bereikt, beroert de gemoederen. Online petities en steungroepen schieten als paddenstoelen uit de grond en worden massaal ondertekend. Zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever steekt de Radio Minerva-familie een hart onder de riem. “Wij laten Minerva nooit verdwijnen!”