Archiefbeeld: 4 zaken van ‘lockdownfeestjes’ kwamen vandaag voor de Antwerpse politierechtbank. In 1 van de cases ging het om maar liefst 18 aanwezigen die bijna allemaal wel iets interessants te vertellen hadden.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: 4 zaken van ‘lockdownfeestjes’ kwamen vandaag voor de Antwerpse politierechtbank. In 1 van de cases ging het om maar liefst 18 aanwezigen die bijna allemaal wel iets interessants te vertellen hadden. © BELGA

Feestende zorgmedewerkers staan voor rechter: “Spijt, dat is verstand dat te laat komt, meneer”

AntwerpenEen drukke dag vandaag op de Antwerpse politierechtbank. Liefst vier gevallen van schending van het samenscholingsverbod - ook wel bekend als ‘lockdownfeestjes’ - werden vandaag behandeld. Eén zaak stak echter met kop en schouders boven de rest uit, namelijk die van een feestje in Kalmthout met maar liefst 18 aanwezigen, onder wie ook... zorgmedewerkers. Eentje van hen werkt zelfs in een woonzorgcentrum.

 1. Vakbond protesteert tegen sluiting treinloketten: “Loketbediende doet zoveel meer dan enkel tickets verkopen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Vakbond protes­teert tegen sluiting treinloket­ten: “Loketbe­dien­de doet zoveel meer dan enkel tickets verkopen”

  Als het van de NMBS afhangt, telt Vlaanderen vanaf januari volgend jaar 44 loketten minder. Treintickets zullen dan enkel via de app en de automaten verkrijgbaar zijn. De socialistische vakbond ACOD Spoor pikt dit niet en riep op tot actie. Alle treinloketten gingen woensdagochtend dicht als teken van protest. “Een loketbediende doet zo veel meer dan enkel een ticket verkopen. Met deze beslissing verdwijnt het hele menselijke aspect van de NMBS. ”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht