De afgelopen twee jaar kende de MKA-afdeling van het AZ Monica een exponentiële groei en neuscorrecties en facelifts: "Deze operaties verbeteren de levenskwaliteit."
Volledig scherm
PREMIUM
De afgelopen twee jaar kende de MKA-afdeling van het AZ Monica een exponentiële groei en neuscorrecties en facelifts: "Deze operaties verbeteren de levenskwaliteit." © AZ Monica

Facelifts en neuscorrecties alsmaar populairder in het AZ Monica: “Niet per se noodzakelijk, maar verbeteren wel de levenskwaliteit”

AntwerpenDat we onszelf het afgelopen jaar een pak meer door de camera zagen, viel ook de dokters van het AZ Monica op. De afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het ziekenhuis viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Om dat te vieren, krijgt de afdeling vier nieuwe operatiezalen van de gloednieuwe ziekenhuisvleugel cadeau: “De laatste twee jaar kende het aantal facelifts een exponentiële groei.”

1 reactie

 • Isabelle Cazé

  2 maanden geleden
  Ik gun het iedereen die dat wil doen, maar ik blijf puur natuur, anders kan je alles gaan veranderen, elke leeftijd heeft zijn charme.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikbare bekers: “Festivalweide vol vertrappelde bekers voorgoed verleden tijd”
  PREMIUM
  Deurne

  In deze wasstraat passeren per dag 25.000 herbruikba­re bekers: “Festival­wei­de vol vertrappel­de bekers voorgoed verleden tijd”

  De eerste wasstraat in de provincie Antwerpen is een feit. Verpakking- en groenzorgbedrijf ACG in Deurne zal vanaf vandaag herbruikbare bekers van de stad en andere publieksevenementen wassen en terugbezorgen. Met dank aan een vijftienkoppig team van werknemers met lichte mentale beperkingen: “Dit project is opportuun voor zowel het milieu als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.”