De politie hield zaterdagnamiddag het huis van Bart De Wever in de gaten, maar het bleef rustig.
Volledig scherm
De politie hield zaterdagnamiddag het huis van Bart De Wever in de gaten, maar het bleef rustig. © Benoit De Freine

Extra waakzaamheid aan huis Bart De Wever na bericht op sociale media rond ‘betoging’ voor Ibrahima Barrie

AntwerpenDe politie van Antwerpen was zaterdagnamiddag extra alert nadat de voorbije dagen dagen op sociale media een ‘oproep’ circuleerde om ook in Antwerpen een statement te maken rond het overlijden van de 23-jarige Ibrahima Barrie (23) in Brussel.  Uiteindelijk kwam er niemand opdagen.

 1. ASSISEN. “Mannen die Leo (59) ontmoette waren niet overtuigd homoseksueel, maar enkel uit op centen”: Roemeense tomatenplukkers staan terecht voor roofmoord in Deurne
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  ASSISEN. “Mannen die Leo (59) ontmoette waren niet overtuigd homoseksu­eel, maar enkel uit op centen”: Roemeense tomaten­pluk­kers staan terecht voor roofmoord in Deurne

  Hebben drie Roemeense gastarbeiders de zwakbegaafde Leo Van Rentergem (59) uit Deurne gedood én beroofd nadat ze hem in een homobar in de Antwerpse stationsbuurt hadden leren kennen? Daarover buigt de Antwerpse assisenjury zich vanaf donderdag. De drie beschuldigden, die elkaar op bijna élk punt tegenspreken, riskeren in principe levenslang.
 2. Antwerpse Night Marathon opent hoopvol de inschrijvingen: “Starten in de avondzon, finishen in de duisternis”
  Antwerpen

  Antwerpse Night Marathon opent hoopvol de inschrij­vin­gen: “Starten in de avondzon, finishen in de duisternis”

  Port of Antwerp Night Marathon, het vorig jaar vanwege het coronavirus afgelaste nieuwe loopevenement in Antwerpen, heeft de inschrijvingen geopend voor de eerste editie die nu zou moeten plaatsvinden op 11 september 2021. De organisatoren hopen dat de coronacrisis ditmaal niet meer in de weg zal staan. “Ik kijk er alvast ontzettend naar uit om zelf deel te nemen”, zegt burgemeester Bart De Wever (N-VA).
 3. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie