De twee verdachten vormen niet langer een koppel.
Volledig scherm
De twee verdachten vormen niet langer een koppel. © rv

Ex-directeur parkeerbedrijf staat terecht voor diefstal van 4,5 miljoen euro: hij stal rechtstreeks uit de automaten

De 51-jarige Patrick R. en zijn ex-echtgenote Els H. (49) moeten zich op 27 januari verantwoorden voor de huisdiefstal van 4,5 miljoen euro aan parkeergelden. Patrick R. werkte jarenlang als technisch directeur van het parkeerbedrijf Apcoa dat de parkeerautomaten in de stad Antwerpen uitbaat en onderhoudt. 

6 reacties

 • abdel dressi

  2 jaar geleden
  Meneer heeft zijn levensstijl helemaal niet opgegeven.....hij geeft nog steeds geld uit en hangt nog steeds tussen de high society. En dat met visa kaarten op naam voor zijn zoon. Hij heeft trouwens ook een buitenverblijf in het buitenland en wees gerust, die heeft nog een mooi spaarpotje staan. Ik heb er geen spat medelijden mee, maar het zal jammer genoeg weinig straf opleveren.....geldboete en voorwaardelijk, zoals we in dit kloteland gewoon zijn
 • wesley m

  2 jaar geleden
  Zulke mensen zouden pas vrij mogen komen als alle schade terug betaald is , kunnen ze dat niet laat ze dan maar Rotten in de cel ! Als een kleine Burger een huis moet afbetalen en hij krijgt iets voor ontslagen of ziekte is die alles kwijt terwijl die daar niks aan kan doen ! Zulke mensen terug vrij laten is weeral een beloning voor criminelen en schrikt anderen dus helemaal niet af ?
 • guy vermeulen

  2 jaar geleden
  Dat is een grote dief,die moest nochtans voorbeeld geven. De directeur van de parkeerautomaten ! Het geld zal wel verbrast zijn of ergens weg gestoken zijn. Tien jaar de cel in.
 • Thierry Piette

  2 jaar geleden
  Als ze het slim hadden gespeeld, en hun gewone leven verder hadden gezet, dan hadden ze later een geweldig mooi leven/pensioen gehad. Maar de hebzucht heeft hen verraden.
 • jan arnouts

  2 jaar geleden
  Opsluiten die rommel!!!! Kan niet hard genoeg gestraft worden! Zulke zaken mogen niet in handen van privé bedrijven komen en al zeker niet onder het beheer van 1 persoon!!!