Antwerpen
Volledig scherm
Antwerpen © Benoit De Freine

Essec Group haalt nieuw telecomcontract van stad Antwerpen binnen

AntwerpenDe stad Antwerpen heeft haar telecomcontract met de Limburgse Essec Group vernieuwd. Het contract ter waarde van 24 miljoen euro, een record voor het bedrijf, omvat de levering van smartphones, tablets en de bijhorende producten en diensten voor de stedelijke administratie, maar ook voor de Antwerpse brandweer, politie, scholen en havenbedrijven.

  1. Antwerp Pride geeft starschot van vijfdaagse reis richting Queertopia: “Ik zie de toekomst rooskleurig in, we komen van héél ver”
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Antwerp Pride geeft starschot van vijfdaagse reis richting Queertopia: “Ik zie de toekomst rooskleu­rig in, we komen van héél ver”

    Met Gregory Frateur, Miss Angel, Charles en - een klein akkefietje met - Liliane Saint-Pierre kende Antwerp Pride 2022 letterlijk en figuurlijk een hete en stomende start. De aftrap van vijf dagen liefde over de hele stad werd woensdagavond gegeven in OLT Rivierenhof in Deurne. “Queertopia? Dat is mijn zoontje van acht die nu al naar huis komt met zowel jongens als meisjes, dat is onze toekomst.”