In de ruime omgeving van de Leien en de Plantin en Moretuslei is er verkeershinder door onder meer beschadigingen aan de Jos Brabantstunnel onder het Operaplein.
Volledig scherm
In de ruime omgeving van de Leien en de Plantin en Moretuslei is er verkeershinder door onder meer beschadigingen aan de Jos Brabantstunnel onder het Operaplein. © Jasper van der Schoot

Ernstige verkeershinder in omgeving van de Leien en de Plantin en Moretuslei

AntwerpenDe politie van Antwerpen laat via haar Twitteraccount weten dat er opnieuw verkeershinder is ter hoogte van het Operaplein in Antwerpen en in de ruime omgeving van de Leien en de Plantin en Moretuslei. De Jos Brabantstunnel is opnieuw beschadigd door een voertuig, waardoor reparaties uitgevoerd moeten worden. Ook worden er werken uitgevoerd in de Quellinstraat, met ernstige verkeershinder tot gevolg.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. IJzeren haken op trappen en boorden aan Scheldekaaien moeten skaters ontmoedigen: “Gaan ze die gasten dit nu ook al afpakken?”
  ANTWERPEN

  IJzeren haken op trappen en boorden aan Schelde­kaai­en moeten skaters ontmoedi­gen: “Gaan ze die gasten dit nu ook al afpakken?”

  Wie gaat kuieren of sporten langs de Scheldekaaien tussen het historisch centrum en ’t Zuid, kan niet naast de vele skaters zien op de trappen ter hoogte van Sint-Andries. Vanaf april is dat gedaan, het stadsbestuur gaat ijzeren haken op de trappen en boorden plaatsen zodat skaters niet meer over de rand kunnen glijden. Dit om mogelijke schade te voorkomen. “Heel jammer dit.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven