De Harmonie, het gebouw dat na een restauratie vorig jaar zowel als districtshuis voor Antwerpen als voor Berchem fungeert. De wachttijden om er aan een loket te worden geholpen zijn fameus opgelopen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Harmonie, het gebouw dat na een restauratie vorig jaar zowel als districtshuis voor Antwerpen als voor Berchem fungeert. De wachttijden om er aan een loket te worden geholpen zijn fameus opgelopen. © Frederik Beyens/AG Vespa

Er zijn nog véél wachtenden voor u: personeel stadsloketten kreunt onder werkdruk, stad belooft zo snel mogelijk oplossingen

AntwerpenMoedeloosheid bij het overwerkt loketpersoneel, gesakker bij de burgers door de lange wachttijden: de komende weken gaat de stad Antwerpen alles op alles moeten zetten om de volgens de vakbonden ‘ontspoorde’ toestand recht te trekken. Maandag is er spoedoverleg tussen stadsbestuur en bonden.

 1. Van LEGO-robots bouwen tot een musicalkamp: 7 kindvriendelijke activiteiten voor de paasvakantie in de regio Antwerpen
  PREMIUM

  Van LE­GO-ro­bots bouwen tot een musical­kamp: 7 kindvrien­de­lij­ke activitei­ten voor de paasvakan­tie in de regio Antwerpen

  De paasvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je kids weer moet zien te entertainen. Kies je voor een kwalitatief momentje met het hele gezin of moet je werken en zoek je iets om je kroost mee te bezigen? Onze redactie helpt je alvast op weg met zeven kindvriendelijke bezigheden in Antwerpen en omstreken. Van robots bouwen in LEGO in Schoten tot een musicalkamp in Antwerpen: met deze activiteiten vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de aankomende paasvakantie.
 2. Maxim Deckers en Cappellen dreigen titeldroom te moeten opbergen na 3 op 15: “Niemand houdt er rekening mee dat we nog naast de prijzen vallen”
  PREMIUM

  Maxim Deckers en Cappellen dreigen titeldroom te moeten opbergen na 3 op 15: “Niemand houdt er rekening mee dat we nog naast de prijzen vallen”

  Vorige week zondag was het dag op dag een maand geleden dat Cappellen aan de wedstrijd tegen Lebbeke begon als leider in tweede nationale. Maar vijf wedstrijden later ziet de situatie er helemaal anders uit. De troepen van Kris Lenaerts zakten na een 3 op 15 terug naar de derde plaats op zes punten van nummer een Hades en voelen intussen ook de hete adem van Lyra-Lierse en Bocholt in de nek. Als er dit weekend niet gewonnen wordt van Lille dreigt Cappellen niet alleen zijn titeldroom definitief te moeten opbergen, ook een plek in de top vijf komt dan plots in gevaar.