Joni Sheila organiseert Asian Persuasion in de Zomerfabriek.
Volledig scherm
Joni Sheila organiseert Asian Persuasion in de Zomerfabriek. © rv

“Er zijn amper Aziatische artiesten zichtbaar in de Belgische scene”: Asian Persuasion op Zomer van Antwerpen

ANTWERPENMet ‘Asian Persuasion’ wil singer-songwriter Joni Sheila Belgische artiesten met Aziatische roots letterlijk een podium geven. Het hoofdkwartier Zomerfabriek van stadsfestival Zomer van Antwerpen biedt daar de ideale kansen voor. “Gekleurde kinderen die opgroeien in een witte omgeving kunnen kampen met een identiteitscrisis. Muziek vormde voor mij altijd een uitlaatklep.”

  1. College sluit rangen over tunnel op Scheldekaaien, oppositie haalt uit: “Til dit plan over de verkiezingen, op het vlak van stadsontwikkeling is het een draak”
    PREMIUM
    Antwerpen

    College sluit rangen over tunnel op Schelde­kaai­en, oppositie haalt uit: “Til dit plan over de verkiezin­gen, op het vlak van stadsont­wik­ke­ling is het een draak”

    Een motie van Groen over de omstreden tunnel onder de Scheldekaaien is maandag weggestemd door het college. Vooruit stelde zich loyaal op tegenover coalitiepartners N-VA en Open Vld. Maar niet van harte, want de socialistische fractie had in haar tussenkomst eerst uitgelegd waarom ze zo’n tunnel een slecht plan blijft vinden.