Hamdi C., hoofdhuurder van het ontplofte pand aan de Paardenmarkt, kon zich vandaag verdedigen voor de correctionele rechtbank. Hij liet zich bijstaan door meester Tom Cielen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hamdi C., hoofdhuurder van het ontplofte pand aan de Paardenmarkt, kon zich vandaag verdedigen voor de correctionele rechtbank. Hij liet zich bijstaan door meester Tom Cielen. © Photo News

“Er moet een schuldige aangeduid worden. De publieke druk is te groot”: advocaat beklaagde explosie Paardenmarkt minimaliseert verantwoordelijkheid cliënt

AntwerpenNa een uitvoerig requisitoir van het OM op 5 mei was het vandaag de beurt aan de advocaat van Hamdi C. Meester Cielen benadrukte dat de hoofdhuurder van Paardenmarkt nummer 101, dat op 15 januari 2018 de lucht in ging door een gasexplosie, absoluut niet de volledige verantwoordelijkheid zou moeten dragen. Bij de andere advocaten zat dat niet lekker. “Ik vraag me nog altijd af waarom Hamdi mij toen niet heeft ingelicht over dat gaslek.”

  1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

    Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

    Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
  2. “Autodieven, geef me mijn been terug”: kankerpatiënt Stefan (58) is in één klap wagen én beenprothese kwijt

    “Autodieven, geef me mijn been terug”: kankerpa­tiënt Stefan (58) is in één klap wagen én beenprothe­se kwijt

    In de nacht van maandag op dinsdag werd de wagen van Stefan Aerts (58) aan de Ledeganckkaai in Antwerpen gestolen. Door de diefstal is hij niet alleen een auto maar ook zijn beenprothese op maat kwijt. “Het duurt weken tot maanden om een nieuwe beenprothese te laten maken, daarom wil ik een oproep doen aan de dieven om de zak met de prothese ergens achter te laten.”