De muurschildering, waarop een chimpansee een mier symbolisch aan een druppel water helpt, prijkt op de gevel boven café Crossroads.
Volledig scherm
De muurschildering, waarop een chimpansee een mier symbolisch aan een druppel water helpt, prijkt op de gevel boven café Crossroads. © Klaas De Scheirder

Enorme muurschildering maakt van Paardenmarkt bonte beestenboel

ANTWERPENNa de gigantische paddenstoelen op Sint-Jansvliet verschijnt er nu een enorme aap op een gevel van de Antwerpse projectontwikkelaar Made Estate. De muurschildering boven café Crossroads op de Paardenmarkt is van de hand van kunstenaar Jan-Willem Van De Maele. “Mensen moeten beseffen dat we zorg moeten dragen voor de planeet.”

  1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
    Aangeboden door Triple Living

    Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?