Marlon en Emma doen het voorlopig nog voorzichtig, ze installeren zich aan de zijlijn van de tent en het podium.
Volledig scherm
Marlon en Emma doen het voorlopig nog voorzichtig, ze installeren zich aan de zijlijn van de tent en het podium. © BSB

“Enorm veel stress voor dat potentieel rood schermpje”: Marlon en Emma stappen met Covid Safe Ticket op festivalweide van Jazz Middelheim

ANTWERPENDe aftrap van Jazz Middelheim in Antwerpen is net gegeven, eindelijk weer zorgeloos genieten van muziek. Emma en haar meter Marlon zijn speciaal van het Gentse gekomen en stapten zelfs als eerste door de Covid Safe Ticket-triage. “Blij dat het allemaal weer kan maar niet meteen de neiging om vooraan het podium te gaan springen tussen de massa.”

  1. ASSISEN. Miquel Bouterse schuldig aan roofmoord op Ronalds Brakmanis: “Het is nooit de bedoeling geweest van het drietal om geld te betalen voor de cocaïne.”
    Antwerpen/Grobbendonk

    ASSISEN. Miquel Bouterse schuldig aan roofmoord op Ronalds Brakmanis: “Het is nooit de bedoeling geweest van het drietal om geld te betalen voor de cocaïne.”

    De jury heeft na 3,5 uur vergaderen de Surinaamse Miquel Bouterse (38) schuldig bevonden aan de roofmoord op de Letse Ronalds Brakmanis (47). Een felle verdediging van zijn advocaat Frederic Thiebaut kon niet verhinderen dat de jury ‘ja’ heeft geantwoord op de belangrijkste vragen: heeft hij de dood van Brakmanis veroorzaakt, met de intentie om te doden en met als doel de cocaïne die eerst verhandeld zou worden te stelen?