Tom Van Eycken, voorzitter Jong N-VA Deurne, districtsraadslid Alain Hoeckx (N-VA) en Koen Laenens, N-VA-fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad: "De putten zijn zo diep dat de handelaars steeds meer klanten zien wegblijven."
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Van Eycken, voorzitter Jong N-VA Deurne, districtsraadslid Alain Hoeckx (N-VA) en Koen Laenens, N-VA-fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad: "De putten zijn zo diep dat de handelaars steeds meer klanten zien wegblijven." © RV

En plots wordt Deurne even omgedoopt tot Putten: “Klanten rijden hun auto kapot, fietsers lopen groot gevaar op dit brokkenparcours”

Deurne/BorgerhoutDe ene Turnhoutsebaan is de andere niet. In Borgerhout is ze binnen een week omgevormd tot een fietsstraat met een volledig hersteld wegdek, maar in Deurne riskeer je een brokkenparcours. Het inspireerde enkele lokale N-VA’ers tot een ludieke actie: ze doopten het district om tot ‘Putten’. Het Agentschap Wegen en Verkeer belooft in augustus eindelijk de nodige herstellingen.

 1. Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’

  Met het geestige concert van Johnny ‘Mr. Eurovision’ Logan zit Antwerp Pride er na vijf historische dagen definitief op. Zo'n tienduizend mensen die nog niet waren uitgefeest, kwamen de Pride uitwuiven zondagmiddag. Over de hele vijfdaagse mocht het festival 180.000 - een absoluut record - bezoekers ontvangen. “Hopelijk worden onze waarden het hele jaar door gedragen en niet enkel deze vijf dagen.”
 2. City Pirates kegelt eerstenationaler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwinnaar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”
  Voetbal Beker van België

  City Pirates kegelt eerstenati­o­na­ler Olympique Charleroi uit de beker, Kenneth Ugoh is matchwin­naar (1-0): “Vertrouwen van de coach maakt verschil”

  Een ding is zeker, verrassingen zijn er altijd wel in de beker en zo ook in Merksem zondagavond. Omwille van de hitte werd de aftrap verlaat naar 19.30 uur en dat bleek een goede beslissing voor City Pirates, dat eerstenationaler Olympique Charleroi ontving. Jeugdproduct Kenneth Ugoh tekende rond het half uur voor de 1-0 na een knappe individuele actie en een sterke thuisploeg hield die voorsprong daarna ook vast. Dat heet dan een stunt en dus mogen de Piraten zich opmaken voor de volgende ronde waarin tweedenationaler Dikkelvenne op bezoek komt.
 1. Bijna 10 keer zoveel onderaannemers op werf van ingestorte school, sectorfederatie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”
  22

  Bijna 10 keer zoveel onderaanne­mers op werf van ingestorte school, sectorfede­ra­tie en vakbonden reageren: “Veiligheid op bouwwerven moet beter”

  De Confederatie Bouw en de vakbonden roepen op om de veiligheid op bouwwerven te verhogen. Dat doen ze naar aanleiding van een onderzoek van ‘VTM NIEUWS' en ‘Het Laatste Nieuws’, waaruit blijkt dat de hoofdaannemer van de ingestorte school in de wijk Nieuw Zuid in Antwerpen loog tegen de stad over het aantal onderaannemers. Vanuit politieke hoek komt kritiek: “Dat de stad Antwerpen zo slecht op de hoogte is van wie er werkt en wat er op haar werven gebeurd, is schuldig verzuim.”