Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi is de oprichter van Let's Go Urban.
Volledig scherm
Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi is de oprichter van Let's Go Urban. © Photo News

El Kaouakibi (Open Vld) laat financieel dossier Let’s Go Urban weghalen bij Antwerpse rechter: “Niet objectief”

De Vlaamse politica Sihame El Kaouakibi (Open Vld) wil niet dat de Antwerpse ondernemingsrechtbank zich bemoeit met de financiën van haar jongerenproject Let’s Go Urban. De rechtbank kan volgens haar niet objectief oordelen omdat een van de bestuurders van Let’s Go Urban zelf als lekenrechter zetelt in de Antwerpse ondernemingsrechtbank die een voorlopig bewindvoerder liet aanstellen bij Let’s Go Urban. Het derdenverzet tegen die aanstelling verhuist daarom naar de ondernemingsrechtbank van Tongeren, waar volgende week dinsdag wordt gepleit. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.