Er werd opnieuw fysiek lesgegeven op de Antwerpse hogescholen en de universiteit. Zij het wel in heel beperkte kring.
Volledig scherm
Er werd opnieuw fysiek lesgegeven op de Antwerpse hogescholen en de universiteit. Zij het wel in heel beperkte kring. © Klaas De Scheirder

Eindelijk weer écht les op hogescholen en universiteit (zij het in héél beperkte kring)

AntwerpenEr werd vandaag voor het eerst in weken opnieuw fysiek lesgegeven op de Antwerpse hogescholen en de universiteit, weliswaar in heel beperkte kring. Vooral de eerstejaars en studenten die noodzakelijke practica moeten volgen keerden terug naar de aula’s. 

 1. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi