In een loods in Aartselaar werd tijdens de arrestatie van vijf verdachten bijna 1.800 kg cocaïne aangetroffen.
Volledig scherm
In een loods in Aartselaar werd tijdens de arrestatie van vijf verdachten bijna 1.800 kg cocaïne aangetroffen. © Federale Gerechtelijke Politie Antwerpen

Eigenaar Pasta Bar met nog vijf anderen opgepakt in grootschalig onderzoek naar cocaïnehandel in Antwerpse haven

AntwerpenZes verdachten zijn deze week opgepakt in een gerechtelijk onderzoek naar cocaïnetransporten in de Antwerpse haven. Dat meldt het parket van Antwerpen in een persbericht. De organisator van de bende blijkt Ali O., bijgenaamd ‘Freaks’ te zijn. Hij is de eigenaar van de Pasta Bar aan de Turnhoutsebaan in Deurne, die in augustus vorig jaar beschoten werd. In een loods in Aartselaar werd tijdens een arrestatie 1.752 kg cocaïne aangetroffen. 

 1. Hartelijk ontvangst op Beerschot vormt afsluiter van fietstocht langs alle voetbalstadions eerste klasse: “De verrassingen bleven maar komen”
  PREMIUM
  Antwerpen/Stabroek

  Hartelijk ontvangst op Beerschot vormt afsluiter van fietstocht langs alle voetbalsta­di­ons eerste klasse: “De verrassin­gen bleven maar komen”

  Voetbaltrainers Ivan Van De Pas (40) en Bart Vanhees (40) van KSK Nieuw Stabroek hebben dinsdag hun fietstoer van 950 kilometer langs alle voetbalstadions van de eerste klasse voltooid. De sponsortocht voor Jorre (8), die door een heupaandoening (ziekte van Perthes) een tijdlang out is, bracht een elektrische bakfiets op. Al was voor de jonge Beerschotsupporter de ontmoeting met zijn lievelingsvoetballer Raphael Holzhauser op ‘t Kiel - de laatste stop - minstens even veel waard.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!