Het team achter RAAK.
Volledig scherm
Het team achter RAAK. © RAAK

Eerste editie expo RAAK met 25 jonge kunstenaars

ANTWERPENDesign, film, foto, muziek, poëzie, performances, schildervegen en tekenlijnen. Na lang wachten kunnen jonge kunstenaars weer de vrije wereld intrekken en hun werk laten zien. In de Constitutiestraat kan je deze week vier dagen terecht voor de allereerste editie van expo RAAK.

 1. Prostituee niet betaald? Schuldig aan verkrachting: 5 jaar cel voor man die 24 prostituees oplicht
  PREMIUM
  Antwerpen

  Prostituee niet betaald? Schuldig aan verkrach­ting: 5 jaar cel voor man die 24 prostitu­ees oplicht

  De 39-jarige Laurent V.N. uit Gent is dan toch schuldig aan verkrachting. Op de zitting vorige week was de hamvraag of het niet betalen van een prostituee na bewezen diensten gelijk staat aan verkrachting. Op die vraag antwoordde de rechter donderdagmiddag ‘ja’. “Dat de vrouwen geen van allen klacht indienden, was waarschijnlijk uit schaamte en doet geen afbreuk aan de ernst van de feiten.”
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?