Het was over de koppen lopen op de Meir tijdens het eerste soldenweekend. Vooral zaterdag was het enorm druk in de winkelstraat.
Volledig scherm
Het was over de koppen lopen op de Meir tijdens het eerste soldenweekend. Vooral zaterdag was het enorm druk in de winkelstraat. © Klaas De Scheirder

Eerste drukke soldenweekend een feit, maar toch geen reden tot gejuich bij winkeliers: “15 procent minder omzet dan vorig jaar”

AntwerpenHet was over de koppen lopen op de Meir tijdens het eerste soldenweekend. Vooral zaterdag was het enorm druk in de winkelstraat. Waren de winkeliers nog ontgoocheld over de start van de koopjesperiode, het weekend heeft veel goed gemaakt. Al spreekt NSZ nog steeds over koopjes die “in mineur” zijn gestart.

 1. Poëzieweek in Antwerpen: wat staat er op het programma?
  PREMIUM
  Antwerpen

  Poëzieweek in Antwerpen: wat staat er op het programma?

  Op Gedichtendag, 28 januari, start traditiegetrouw de Poëzieweek in Vlaanderen. Tot en met 3 februari staan er ook in Antwerpen een heleboel coronaproof activiteiten op de planning, gaande van de startshow van de Poëzieweek in de Arenberg, Raamgedichten en een gevarieerd aanbod aan digitale dichtersontmoetingen. Het thema van deze negende Poëzieweek is ‘samen’. Alle activiteiten worden samengebracht op het platform Antwerpen Leest.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo