De iconische Nationale Bank wordt volop gerenoveerd. De eerste huurder is nu een feit: in het najaar trekt interieurzaak Donum in op het gelijkvloers.
Volledig scherm
De iconische Nationale Bank wordt volop gerenoveerd. De eerste huurder is nu een feit: in het najaar trekt interieurzaak Donum in op het gelijkvloers. © Laenen

Eerste ‘bewoner’ voor Nationale Bank is bekend: interieurzaak Donum verhuist in najaar

AntwerpenDe renovatie van de Nationale Bank aan de ‘boulevard’ schiet op. Na acht jaar leegstand breekt in het najaar een nieuwe fase aan. De Antwerpse interieurzaak Donum trekt als eerste in het gebouw in. “De historische setting vinden we voor ons een prachtige toegevoegde waarde”, zegt zaakvoerder Jos Peeters.

 1. Leider ‘bende van Mega Toby en Sproetje’ vrijgesproken in hoger beroep: “Herkenning op foto en persoonsbeschrijving niet voldoende bewijs.”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Leider ‘bende van Mega Toby en Sproetje’ vrijgespro­ken in hoger beroep: “Herkenning op foto en persoonsbe­schrij­ving niet voldoende bewijs.”

  Een grote verrassing was het niet, aangezien het parket op de zitting van 26 maart zelf reeds had gevraagd om de vrijspraak voor de beklaagde ex-agent Tom D.J. (40). Die zou in 2015 en 2016 samen met enkele collega-inspecteurs verschillende illegalen in elkaar hebben geslagen en beroofd. Na een veroordeling in eerste aanleg oordeelde het hof van beroep vandaag dat Tom D.J. vrijuit gaat. “Mijn cliënt is natuurlijk opgelucht dat hij gezuiverd is van alle laster.”
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'