Er zal weer vier maanden lang gefeest kunnen worden in het openluchttheater in het Rivierenhof in Deurne.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zal weer vier maanden lang gefeest kunnen worden in het openluchttheater in het Rivierenhof in Deurne. © Thomas Geuens

Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen

AntwerpenDrie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.

  1. Antwerpenaar Kua (29) ontmoette celebrities op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk gehad!”
    Antwerpen

    Antwerpe­naar Kua (29) ontmoette celebri­ties op de Paris Fashion Week: “Het is moeilijk om met hen te spreken, maar ik heb geluk ge­had!”

    Antwerpenaar Kua Namsaeng (29) nam vorige week als influencer deel aan de modeweek in Parijs. Hij bekeek er modeshows met de collectie van Antwerps ontwerper Walter van Beirendonck en ontmoette er beroemdheden zoals Lisa van Blackpink, dj Martin Garrix, rapper 24kGoldn en de Koreaanse zanger V. “Dankzij een foto op mijn Instagram heb ik 50.000 nieuwe volgers.”