Zaakvoerder van Zizi Boutique Maarten Bovée met zijn penis- en vaginawafels.
Volledig scherm
Zaakvoerder van Zizi Boutique Maarten Bovée met zijn penis- en vaginawafels. © Tessa Kraan

Eén wafel in de vorm van een penis, alstublieft: nieuw wafelconcept opent in Antwerpen

AntwerpenOoit al eens van een wafel in de vorm van een penis of een vagina geproefd? Indien niet, is het misschien tijd om eens een kijkje te nemen in de nieuwe Zizi Boutique op de Sint-Katelijnevest. Het nieuwe wafelconcept zet hiermee een trend uit het buitenland voort.

 1. De opvallendste weetjes van het jaar: wist je dat een van de mooiste Antwerpse fonteinen op de Jan Van Rijswijcklaan staat?
  PREMIUM
  Antwerpen

  De opvallend­ste weetjes van het jaar: wist je dat een van de mooiste Antwerpse fonteinen op de Jan Van Rijswijck­laan staat?

  In april gingen alle wist-je-datjes van de maand over fonteinen. Een van de leuzes van stadsgids Tanguy Ottomer is namelijk: ‘Geef elk plein een fontein’: hij pleit voor meer fonteinen in het Antwerpse straatbeeld. ‘De kikkertjes’, zo noemt Tanguy Ottomer zijn favoriete fontein liefkozend. Maar wist je dat een van de mooiste fonteinen van ’t stad niet in het centrum staat?
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.