Op 24 november vanaf 17 uur zal er op het stadshuis het nummer 1712 geprojecteerd worden. Dit is een verwijzing naar het telefoonnummer waar iedereen terechtkan voor vragen over geweld, misbruik en kindermishandeling.
Volledig scherm
Op 24 november vanaf 17 uur zal er op het stadshuis het nummer 1712 geprojecteerd worden. Dit is een verwijzing naar het telefoonnummer waar iedereen terechtkan voor vragen over geweld, misbruik en kindermishandeling. © Klaas De Scheirder

“Een van de meest verwoestende schendingen van de mensenrechten”: stad Antwerpen strijdt mee tijdens de Internationale Dag voor de Uitbanning van geweld tegen Vrouwen

Antwerpen1712: dit nummer zal op de vooravond van de Internationale Dag voor de Uitbanning van geweld tegen Vrouwen op 24 november op het stadhuis geprojecteerd worden. Het telefoonnummer verwijst naar de campagne ‘Stop geweld. Chat-mail-bel 1712’.

  1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
    Aangeboden door Alides

    Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

    Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.