Nele Bauwens, Lucas Van den Eynde en Tine Embrechts treden zondag voor het laatst op met hun voorstelling Jukebox.
Volledig scherm
PREMIUM
Nele Bauwens, Lucas Van den Eynde en Tine Embrechts treden zondag voor het laatst op met hun voorstelling Jukebox. © Tessa Kraan

Een levende jukebox, oldtimers of een kunstroute: ontdek onze weekendtips in en rond Antwerpen

Regio AntwerpenGeen zin om komend weekend binnen te blijven? En heb je nog geen plannen op zaterdag 21 en zondag 22 mei? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit Antwerpen en omstreken.

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”