Beeld uit het YouTube-filmpje 'Hey, wil je snel wat bijverdienen?'.
Volledig scherm
Beeld uit het YouTube-filmpje 'Hey, wil je snel wat bijverdienen?'. © Screenshot YouTube

“Eén keer meedoen en er is geen weg terug”: filmpje waarschuwt havenmedewerkers om niet in de val van de drugsbendes te trappen

HAVEN ANTWERPEN“Eén keer meedoen en er is geen weg terug.” Dat is de boodschap van een animatiefilmpje dat Cepa, Alfaport VOKA en het gemeenschappelijk vakbondsfront vanaf vandaag verspreiden. De campagne moet havenmedewerkers ervan bewustmaken dat meewerken aan drugshandel vroeg of laat altijd slecht afloopt. 

4 reacties

 • francois De Weerdt

  2 maanden geleden
  Legaliseer  drugs en die kunnen dan enkel gekocht worden in erkende shops.Goed voor de inkomsten voor van de staat en er zal minder criminaliteit zijn.Voor diegene die denken dat er meer drug verslaafdengaan bijkomen.Drank is ook vrij te koop en u beslist zelf om u leven te verwoesten.
 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  diegene die het gebruiken hun leven is ook voorbij , doe er dan iets aan !
 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  Oerdom om hierin te trappen..  een paar duizend euro krijg je ervoor, en je leven is idd voorgoed voorbij. Deze mensen hebben nauwelijks een geweten.. helaas
 • Hendrik Goris

  2 maanden geleden
  Prachtig "filmpje". Sukses gewenst aan de drugsbestrijders.
 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama