Mama Ellen De Meyer en haar dochtertje Pia.
Volledig scherm
Mama Ellen De Meyer en haar dochtertje Pia. © Photo News

Duurste medicijn ter wereld slaat aan: baby Pia gaat beetje bij beetje vooruit

Het gaat goed met baby Pia. De motoriek van haar vingertjes gaat beetje bij beetje vooruit en ze blijft al veel beter rechtop zitten als ze wordt vastgehouden. Daarmee is duidelijk dat Zolgensma, het duurste medicijn ter wereld, aanslaat en baby Pia nu ook écht gered is, al zijn de verbeteringen klein en is het nog maar het begin van een lange weg. Dat hebben de ouders aan VTM Nieuws laten weten.

71 reacties

 • Wim Brion

  3 jaar geleden
  Kunnen we niet maandelijks zo’n actie organiseren waarbij het geld dan in een fonds terecht komt voor ouders die het nodig hebben? Wat maakt die 2euro uit op al die belastingen die we verplicht moeten betalen?!
 • Berlinda Strongman

  3 jaar geleden
  Dat het kost wat het wil. Die 2 euro maakt voor niemand de zaak. Belangrijkste is dat je een kind kan redden. En dat ze een beter leven kan krijgen. Nog zeer veel beterschap aan pia .Doe zo verder!!!
 • Robby Van Driessche

  3 jaar geleden
  Dat is super nieuws, een dikke ❤️❤️❤️ voor Pia
 • Marnick L'Eau

  3 jaar geleden
  @Luc van der veken: niemand zegt dat ze hun onkosten niet mogen terugwinnen en een duit in hun zak steken. De onkosten moeten wel bestaan (onderzoek op belastingsgeld door universiteiten zijn geen onkosten), en de duit (netto winst na alle effectieve kosten) moet wel redelijk blijven ipv 90% van de kostprijs te zijn.
 • Alice Van Swijgenhoven

  3 jaar geleden
  Als je zelf kinderen hebt voel je het geluk van de ouders van en Pia mee ,Ik hoop dat de vorderingen stilaan verder mogen beteren .ik hoop dat de anderen kinderen met de zelfde ziekte ook mogen geholpen worden .Heel veel steun en moet voor Pia en haar ouders Dikke warme knuffel
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.