Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © CVDP

Duo wil inbreken in politiewagen en krijgt meteen spijt

AntwerpenTwee mannen zijn zaterdagnacht gearresteerd door het snelleresponsteam omdat ze aan het proberen waren om in te breken in geparkeerde auto’s. Toen ze de deur van een politiewagen wilde openen, kon de politie hen onaangenaam verrassen en meteen inrekenen. 

  1. Oplichters overtuigden minstens 200 mensen om 2.8 miljoen te investeren in hun piramidespel: “De hoofdverdachte bekostigde met dat geld snoepreisjes naar Ibiza, Rome en Gerlos.”
    PREMIUM
    Antwerpen/Westmalle/Brasschaat

    Oplichters overtuig­den minstens 200 mensen om 2.8 miljoen te investeren in hun piramide­spel: “De hoofdver­dach­te bekostigde met dat geld snoepreis­jes naar Ibiza, Rome en Gerlos.”

    “Binnenkort staan we met 20.000 man in het Sportpaleis.” Dat is het soort retoriek waarmee Martijn P. (47), Jan D.V. (58) en Erik B. (57) ongeveer 200 investeerders strikten in hun piramidespel. In totaal belegden de slachtoffers zo’n 2.8 miljoen euro. In werkelijkheid zagen ze van hun geld vrijwel niets terug. “Gepensioneerde mensen zijn hun spaargeld kwijt en jonge koppels hebben hun toekomst verpand.”