In de schaduw van het MAS zochten duikers van de Antwerpse brandweer zaterdagavond anderhalf uur lang naar een persoon die te water zou zijn geraakt.
Volledig scherm
In de schaduw van het MAS zochten duikers van de Antwerpse brandweer zaterdagavond anderhalf uur lang naar een persoon die te water zou zijn geraakt. © JVDS

Duikers zoeken anderhalf uur naar drenkeling op Eilandje, maar vinden niets

AntwerpenOp het Eilandje zijn zaterdagavond duikers ingezet omdat er melding was gemaakt van een persoon die in het water terecht was gekomen. De aanwezigheid van de hulpdiensten was bijzonder zichtbaar en de omwonenden zullen ongetwijfeld een helikopter hebben horen rondvliegen. Een interventie van anderhalf uur leverde evenwel niets op.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.