Hoofdverdachten Giacomo P. (l.) en Ronny L. verlaten het justitiepaleis
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdverdachten Giacomo P. (l.) en Ronny L. verlaten het justitiepaleis © Photo News

Drugsproces Makreel start met trouwfoto’s, kogelinslagen en straffen tot 12 jaar: “Kopstuk Ronny L. is eind augustus 2015 getrouwd: ‘on the beach’ in Honduras.”

De kopstukken van de Makreel-drugsbende verdienen volgens de Antwerpse procureur celstraffen van 7 tot 12 jaar. De bende vond in 2015 een nieuwe techniek uit voor cocaïne-invoer langs de haven: de zogenaamde switch-methode. Minstens een tiental ladingen lukte en bracht de bendeleden een fortuin op. Eén dokwerker had zelfs 1 miljoen euro cash in huis liggen.

 1. Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectionisme kan tegelijk constructief en destructief zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectio­nis­me kan tegelijk construc­tief en destruc­tief zijn”

  Met ‘I’m Good’ en ‘Hart Van Steen’ schopten Jibran (24) en Simon (25) het tot twee van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. Daarmee zijn de Antwerpenaren de enigen die de eer van onze stad vertegenwoordigen, en dat doen ze zeer behoorlijk met een catchy popnummer en Nederlandstalige rap. Tijd om de beloftevolle muzikanten eens te spreken.
 1. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf

 2. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter