Drugshond Racko bij het gevonden geld.
Volledig scherm
Drugshond Racko bij het gevonden geld. © Politiezone Antwerpen

Drugshond Racko vindt 32.000 euro cash en cocaïne

AntwerpenDrugshond Racko heeft bij een huiszoeking cocaïne en 32.000 euro cash geld gevonden. Twee bewoners werden gearresteerd voor de verkoop van verdovende middelen.

 1. Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”
  Play
  Antwerpen

  Zij wachten met plezier 35 uur (!) in de rij voor concert Billie Eilish: “Ontslag genomen om bij de eersten te kunnen zijn”

  De langverwachte ‘Happier Than Ever, The World Tour’ van de electropop-sensatie Billie Eilish gaat pas vanavond door in het Sportpaleis, en toch was er gisteren al heel wat animo aan de ingang te bespeuren. Een veertigtal die hard fans stond al van 9 uur ‘s ochtends aan te schuiven om bij de eersten te kunnen zijn. Kamperen is er verboden, dus trotseren ze samen de nacht met een slaapmat, dikke truien en een stuk pizza: “Als mensen voorsteken zullen mijn emoties wellicht de bovenhand nemen.”
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.