De politie was gealarmeerd door een bewoner van de Lamorinièrestraat
Volledig scherm
De politie was gealarmeerd door een bewoner van de Lamorinièrestraat © rv

Drugsdealer belt politie voor inbraak, maar vergeet dat hij 3,5 kg coke in huis heeft

De 34-jarige Vahid-Jafar M. heeft zichzelf de das omgedaan. Hij belde de politie omdat hij verdachte figuren in zijn binnentuin meende te zien. Toen de politie een controle deed vond ze een sportzak van Vahid-Jafar M. met daarin 165.000 euro en 3,5 kg cocaïne. Hij riskeert nu 40 maanden celstraf. 

29 reacties

 • Marnix Malone

  4 jaar geleden
  Vroeger was een jointje al erg.. Nu is coke bijna normaal. Bredero.
 • Arezou Mohseniasl

  4 jaar geleden
  Bob verscheuren: geloof mij vriend... die heeft niks te vrezen ... deze is geen kleine Vis... das een verschil met die kleine straatdealertjes... da geld moet ge een heel leven werken en dan komde er nog nie... en idd: rechters en magistraten zijn de grootse gebruikers dus die willen absoluut niet zonder zitten!!!! Bende randdebielen D
 • Piet Dooremont

  4 jaar geleden
  Voor alle harddrugdealers moet de beschuldiging van poging tot doodslag toegevoegd worden en geien er geen garantie is op wat ze eigenlijk verkopen; Ok repressie alleen helpt niet maar hier is de stafmaat een aanfluiting dus geen enkel afschrikkend effect. Ook zouden er grote campagnes moeten komen die stelt dat ieder die drugs gebruikt de georganiseerde misdaad steunt...
 • Mich Vanderhoydonck

  4 jaar geleden
  Zij , die deze man gewoon lieten verder dealen zouden ook gestraft moeten worden. De uitleg over de feiten , van de schuldigen , wordt met de dag hilarischer .
 • Tristan Mahau

  4 jaar geleden
  Het gerecht is te laks, de opvolging gebeurd niet. Het is tijd voor een volledige reorganisatie van justitie zodat de rotte appels eruit gaan. Besparingen bij justitie mag niet. Zorg dat enkel correcte rechters en procureurs enz. aan de balie mogen werken. En voer de gevangenisstraffen effectief uit. Een grondige doorlichting voor alle strafinrichtingen ivm met drugs, hoe is het mogelijk dat er drugs in deze instellingen terecht komen en getolereerd worden en buiten deze muren een strafbaar is!!
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Oost-Europese ‘Jackpotters’ die in heel Europa bankautomaten leegmaakten, krijgen in Antwerpen 5 jaar cel
  PREMIUM

  Oost-Europese ‘Jackpot­ters’ die in heel Europa bankautoma­ten leegmaak­ten, krijgen in Antwerpen 5 jaar cel

  Vier verdachten hebben van de Antwerpse rechtbank 5 jaar effectieve celstraf gekregen omdat ze zich schuldig hebben gemaakt aan ‘jackpotting’. Dat is een techniek waarbij met behulp van speciale malware bankautomaten volledig leeggemaakt worden. Omdat de groep handelde als een criminele organisatie en ze allemaal een rijk gevuld strafblad hebben, leek de rechtbank enkel een strenge straf gepast.
  Antwerpen