De familie A. baatte in Antwerpen verschillende viswinkels uit.
Volledig scherm
De familie A. baatte in Antwerpen verschillende viswinkels uit. © rv

Drugsdealende ‘Visboer’ die cocaïne invoerde, afgeleverd aan gevangenis

Antwerpen/BorgerhoutMohamed A. is vanmiddag afgeleverd aan de gevangenis van de Begijnenstraat. De man was veroordeeld tot 7 jaar cel voor invoer van cocaïne. Hij was één van de leden van een Marokkaanse familie die verschillende viswinkels uitbaatte, maar die volgens het rechtbank vooral dienden voor het witwassen van drugswinsten. 

  1. Reggae-hiphop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperiode van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Reg­gae-hip­hop-formatie Wahwahsda maakt comeback: “Na een sabbatperi­o­de van vijf jaar begon het gewoon te hard te kriebelen”

    “Wah, waaaah, wah was da?” Het klinkt wellicht nog bekend in de oren van iedereen in en rond de Koekenstad die zich de afgelopen decennia met reggae en hiphop bezig hield. Tien jaar na hun laatste album komt de vijfkoppige reggae-hiphop-formatie ‘Wahwahsda’ rond ‘Sput’ en ‘Wally’ - gekend van Tourist LeMC - met nieuw werk én plannen voor nieuwe liveshows. “Onze nieuwe single gaat over de zoektocht naar een plek voor jezelf in de wereld, en dat dat perfect oké is.”