Bodybuilder en gewezen buitenwipper Frank De Tank is de bekendste van de 135 verdachten van drugsfeiten die vorig jaar werden gearresteerd.
Volledig scherm
Bodybuilder en gewezen buitenwipper Frank De Tank is de bekendste van de 135 verdachten van drugsfeiten die vorig jaar werden gearresteerd. © rv

Drugscrimineel is nu ster op Tiktok: Frank De Tank gooit met zijn geld (letterlijk) in afwachting van proces

De Antwerpse drugscrimineel Frank ‘De Tank’ V. laat het niet aan zijn hart komen dat hij begin februari 2022 terecht moet staan in een proces met 24 andere verdachten. De gewezen buitenwipper is tegenwoordig een ster op de app Tiktok. Hij heeft al 600.000 volgers. “Op naar het miljoen”, grijnst De Tank.

  1. Wereldwijde supersterdeejay Solomun komt zes uur spelen op de Middenvijver
    ANTWERPEN/PUURS-SINT-AMANDS

    Wereldwij­de superster­dee­jay Solomun komt zes uur spelen op de Middenvij­ver

    Plottwist in de Antwerpse festivalwereld. De geplande zomerfestivals Fire Is Gold en Ampere Open Air op 28 en 29 augustus op de Middenvijver op Linkeroever, moeten door omstandigheden op zoek naar een nieuwe datum. De organisatie van het internationaal dancefestival Diynamic - dat normaal dat weekend doorging in Puurs - besliste om wereldwijd alle shows uit te stellen. Oplossing? De Duits-Bosnische supersterdeejay Solomun - labelbaas van Diynamic - komt dan maar een exlusieve en extra lange set spelen op de Middenvijver dat weekend.