Ladingen uit Zuid-Amerika worden stelselmatig gecontroleerd door de douanescanner.
Volledig scherm
Ladingen uit Zuid-Amerika worden stelselmatig gecontroleerd door de douanescanner. © BELGA

Drugsbende rijdt met gekloonde container naar douanecontrole, maar wordt alsnog gepakt door politie

Drugsbendes hebben een nieuwe werkwijze uitgeprobeerd om een lading cocaïne veilig uit een container te halen. Zij hebben een koelcontainer vol inktvis, met daartussen bijna 5 ton cocaïne in pakjes van één kg, gekloond. Met die identieke container reden zij naar de douanecontrole. Vernuftig, maar niet vernuftig genoeg om douane en politie te misleiden. 

  1. Na succesvolle editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfestival MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”
    Antwerpen

    Na succesvol­le editie in Verbeke Foundation vindt gezinsfes­ti­val MART dit jaar plaats in Stormkop: “Ideaal om met je familie creatief uit de bol te gaan”

    Goed nieuws voor alle gezinnen met kinderen die houden van kunst, shoppen en knutselen: tijdens het weekend van 6 en 7 november kunnen ze al die activiteiten combineren op het gezinsfestival MART. Naast deelnemen aan de leerrijke workshops voor gezinnen, kunnen ze zich ook helemaal laten onderdompelen in de zotste vrijhaven van Antwerpen, Stormkop.