Ambulancier Sandro.
Volledig scherm
PREMIUM
Ambulancier Sandro. © Photo News

Dronken man schopt ambulancier in gezicht: “Ik kan aanvallen door patiënten niet meer tellen”

Ambulancier Sandro (24) mag een week niet gaan werken nadat een dronken patiënt hem in zijn gezicht schopte. De ambulanciers willen nu dat er een databank komt met potentieel agressieve patiënten. "Ik doe dit werk nog maar 3,5 jaar, en ik kan de aanvallen al niet meer tellen."

21 reacties

 • Liliane Vervliet

  1 jaar geleden
  Geweld tegen hulpverleners ,pompiers,politie :kan NIET !
 • Leopold Vanhoof

  1 jaar geleden
  Het wordt toch niet afdoende gestraft, dus wat wil je.
 • René Mattyns

  1 jaar geleden
  Watjespolitiek, ver van mijn bed show, met zichzelf bezig, onbekwaam de burger, laat staan hulpdiensten, te beschermen.Het wordt hoog tijd voor echte leiders, en de potverteerders er uit.Den bak zit vol illegalen, criminelen lopen vrij rond en dan heb je nog Groen, PVDA en zo van die knuffelaars die het Noorden kwijt zijn.
 • mike milan

  1 jaar geleden
  Waar we 20 jaar geleden nooit van hoorde,is nu schering en inslag.Terug legerdienst invoeren aub.De jeugd heeft geen greintje respect meer.
 • Robin Verheyden

  1 jaar geleden
  Het probleem ligt niet bij de uitvoerende macht (politie), maar een gedeelte bij de wetgevende (politici) die geen strafmaat voorzien die hoog genoeg is en vooral bij de rechterlijke macht (rechtbanken) die straffen uitspreken die niet zwaar genoeg zijn. Ja een rechter moet ook menselijk blijven, maar er zijn grenzen die, als ze worden overschreden, gewoon vragen om zeer zware sancties.
 1. Op één na drukste dag ooit in testdorp Spoor Oost, maar het bleef relatief rustig: 1.000 mensen zijn zich laten komen testen
  Antwerpen

  Op één na drukste dag ooit in testdorp Spoor Oost, maar het bleef relatief rustig: 1.000 mensen zijn zich laten komen testen

  Het bleef zaterdag relatief rustig in testdorp Spoor Oost. Hoewel 6.500 Antwerpenaren werden opgeroepen om zich te laten testen dit weekend, kwamen er zaterdag slechts 998 mensen langs, waarvan 517 uit de betrokken wijken. Dat aantal zorgt er wel voor dat het de op één na drukste dag ooit was in het testdorp. Voor zondag staan er al 744 afspraken geboekt.
 2. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wanneer mag je wél op reis?
  Play
  Uitgelegd

  Wanneer mag je wél op reis?