De politie nam een ademtest af van de fietser. Die bleek te veel gedronken te hebben.
Volledig scherm
De politie nam een ademtest af van de fietser. Die bleek te veel gedronken te hebben. © Jan Aelberts

Dronken fietser aangereden

Op de Leopold De Waelplaats is in de nacht van woensdag op donderdag een dronken fietser van 29 jaar lichtgewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto.

  1. Nieuwbouw avAnt Provinciaal Onderwijs officieel ingehuldigd: “Gebouw wordt hét uithangbord voor modern provinciaal onderwijs”
    Deurne

    Nieuwbouw avAnt Provinci­aal Onderwijs officieel ingehul­digd: “Gebouw wordt hét uithang­bord voor modern provinci­aal onderwijs”

    Drie jaar na de eerste steenlegging werd de nieuwbouw van avAnt Provinciaal Onderwijs in Deurne feestelijk geopend. Het nieuwe gebouw is een architecturaal hoogstandje geworden en vormt een harmonieus contrast met het gerenoveerde gebouw. De architecten van ‘aaa-architectuuratelier ambiorix’ kwamen op de proppen met een vernieuwend en duurzaam ontwerp dat niet alleen perfect geïntegreerd is in het park Rivierenhof, maar vormt met een dakterras ook een versterking voor het landschap. Grote glaspartijen in de moderne laagbouw geven de leerlingen dan weer vol zicht op hun groene omgeving.