Stock. Een dronken bestuurder lapte alle regels aan zijn laars.
Volledig scherm
Stock. Een dronken bestuurder lapte alle regels aan zijn laars. © PZ Antwerpen

Dronken bestuurder rijdt rond in zwaar beschadigde wagen, probeert wild te plassen voor neus politie en valt ten slotte agent aan

AntwerpenEen patrouille van het hondenteam van de politie heeft vrijdagnacht een dronken bestuurder betrapt in de buurt van de Ernest Van Dijckkaai. De man had geen rijbewijs op zak, en probeerde wild te plassen voor de ogen van de politie. Deze besliste om hem aan te houden waarna een schermutseling ontstond. Een politieman raakte gewond.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.