Harde beelden tonen hoe drugsmaffia ‘Choco’ en twee handlangers mishandelt omdat ze een lading cocaïne zouden hebben laten schieten.
Volledig scherm
Harde beelden tonen hoe drugsmaffia ‘Choco’ en twee handlangers mishandelt omdat ze een lading cocaïne zouden hebben laten schieten. © RV

Drie verdachten opgepakt voor aframmeling in drugsmilieu

AtnwerpenEr zijn drie verdachten opgepakt voor de aframmeling die enkele mannen eind september kregen na een misgelopen drugsdeal. Het gaat om twee broers Saïd en Mustapha B. uit Deurne en Mohamed E. uit Borgerhout. 

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”