Harde beelden tonen hoe drugsmaffia ‘Choco’ en twee handlangers mishandelt omdat ze een lading cocaïne zouden hebben laten schieten.
Volledig scherm
Harde beelden tonen hoe drugsmaffia ‘Choco’ en twee handlangers mishandelt omdat ze een lading cocaïne zouden hebben laten schieten. © RV

Drie verdachten opgepakt voor aframmeling in drugsmilieu

AtnwerpenEr zijn drie verdachten opgepakt voor de aframmeling die enkele mannen eind september kregen na een misgelopen drugsdeal. Het gaat om twee broers Saïd en Mustapha B. uit Deurne en Mohamed E. uit Borgerhout. 

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.