In de Lambrechtshoekenlaan in Merksem is in de nacht van donderdag een aanslag gepleegd op de inkomhall van een appartementsgebouw.
Volledig scherm
In de Lambrechtshoekenlaan in Merksem is in de nacht van donderdag een aanslag gepleegd op de inkomhall van een appartementsgebouw. © Marc De Roeck

Drie mannen opgepakt voor aanslag met vuurwerkbom: “Niets mee te maken, wij waren op weg naar prostitutiebuurt”

AntwerpenEr zijn drie verdachten gearresteerd en aangehouden na een aanslag met zwaar vuurwerk aan de Lambrechtshoekenlaan in Merksem (Antwerpen). Het gaat om Nederlandse mannen tussen de 24 en 30 jaar. De mannen ontkennen iets met de aanslag te maken te hebben en hadden naar eigen zeggen andere plannen in de buurt.

  1. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
    Futsal eerste nationale

    Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

    Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.