Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Drie dealers geklist: één is slechts 17 jaar

De lokale politie regio Centrum heeft vrijdag in de Ketsstraat in Antwerpen een vermoedelijke drugsdealer opgepakt. De onderzoeksrechter besloot hem aan te houden. Ook twee andere vermeende dealers werden opgepakt.

 1. Ziekenhuis zocht 100 ‘zorgbuddy’s’ om personeel uit de nood te helpen, anderhalve dag na oproep blijken er al meer dan 900 kandidaten: “Als ik hierdoor besmet raak, is het maar zo”
  Antwerpen

  Ziekenhuis zocht 100 ‘zorgbuddy’s’ om personeel uit de nood te helpen, anderhalve dag na oproep blijken er al meer dan 900 kandidaten: “Als ik hierdoor besmet raak, is het maar zo”

  Mensen met een hart voor zorg, twee handen aan hun lijf en veel goesting om het ziekenhuispersoneel uit de nood te helpen: daar was ZNA sinds begin deze week naar op zoek. Anderhalve dag na de oproep naar zorgbuddy’s hebben maar liefst meer dan 900 mensen zich kandidaat gesteld bij Ziekenhuis Netwerk Antwerpen. Vandaag schoot het project uit de startblokken en werden de eerste zorgbuddy’s opgeleid.
 2. Eerste voetbalclub in Antwerpse voor kinderen met autisme: “Lawaai van enthousiaste fans langs zijlijn, dat zijn te veel prikkels”
  MORTSEL/BORGERHOUT/HOBOKEN

  Eerste voetbal­club in Antwerpse voor kinderen met autisme: “Lawaai van enthousias­te fans langs zijlijn, dat zijn te veel prikkels”

  In Mortsel werd de eerste Antwerpse autivoetbalploeg opgestart voor kinderen en jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS). De Borgerhoutse vrijetijdsorganisatie ‘De Wereld van Rayaan’ startte het initiatief uit hoge nood: “Ouders vroegen ons meer en meer om sportinitiatieven op te richten voor kinderen met autisme.”
 3. Gilles Magnus dit weekend in WTCR-kampioenschap aan de slag in Aragon: “Waarom geen derde podiumplaats?”

  Gilles Magnus dit weekend in WT­CR-kampioen­schap aan de slag in Aragon: “Waarom geen derde podium­plaats?”

  De voorlaatste meeting van het FIA WTCR zou voor Gilles Magnus wel eens het etiket ‘historisch’ kunnen meekrijgen. Op het circuit van Aragon kan onze landgenoot immers zekerheid verwerven over de titel bij de ‘Rookie Drivers’. De vertegenwoordiger van het RACB National Team is echter ook vast van plan zijn Audi RS 3 LMS tussen de tenoren van dit felbetwiste kampioenschap te hijsen.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'