Barbara Dzikanowice, Helena Dzikanowice en Jan Willekens uit Brasschaat wonnen de award voor lokaal ondernemerschap met hun startup Buddy.
Volledig scherm
Barbara Dzikanowice, Helena Dzikanowice en Jan Willekens uit Brasschaat wonnen de award voor lokaal ondernemerschap met hun startup Buddy. © Robert Smits Photography

Drie beloftevolle startups winnen de Bizidee Awards

In Berchem werden gisterenavond de jaarlijkse Bizidee Awards uitgereikt. Het groeiplatform Bizidee beloont hiermee Vlaamse startups met de beste ondernemingsplannen. Er werd een prijzenpot met een waarde van 100.000 euro verdeeld onder de twee hoofdwinnaars en de genomineerden. 

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"