Drie arrestaties na Antwerpse derby: Beerschot-fan gooit vuurpijl naar Antwerp-vak, dertigtal supporters bestormen veld

AntwerpenDe Antwerpse derby op het Kiel eindigde rond 15.30 uur met een nederlaag voor Beerschot. Tijdens de wedstrijd werden drie supporters gearresteerd. In de omgeving vonden er verder geen incidenten plaats.

 1. Komiek Arnout Van den Bossche stelt nieuwe Monopoly ‘met funfactor’ voor in Antwerpen
  Antwerpen

  Komiek Arnout Van den Bossche stelt nieuwe Monopoly ‘met funfactor’ voor in Antwerpen

  In de coworking space Winkelhaak achter het Centraal-Station werd vandaag de nieuwe bedrijfseditie van Monopoly voorgesteld. In de limited edition van ‘Monopoly@Work’ probeert de speler geen straten maar bedrijfsafdelingen te verzamelen. Geen gepaster boegbeeld dan Arnout van Den Bossche, die met zijn uitverkochte zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’ het bedrijfsleven eerder al onder de humoristische loep nam.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.