De doorsteek tussen de Lange Gasthuisstraat en de Leopoldstraat wordt frequent gebruikt door voetgangers en fietsers.
Volledig scherm
De doorsteek tussen de Lange Gasthuisstraat en de Leopoldstraat wordt frequent gebruikt door voetgangers en fietsers. © Klaas De Scheirder

Doorsteek Elzenveld gaat minstens één jaar dicht

De doorsteek tussen de Lange Gasthuisstraat en de Leopoldstraat, langs de Antwerpse Plantentuin of ‘den botaniek’, gaat voor minstens één jaar dicht. Dat is het gevolg van werken op de site Elzenveld, waar een chique boetiekhotel komt.

0 reacties

 1. Burgerbeweging Grondrecht lokt 400 sympathisanten mét eieren naar Linkeroever voor PFOS-manifestatie: “We tolereren geen leugens meer”
  Linkeroever

  Burgerbewe­ging Grondrecht lokt 400 sympathi­san­ten mét eieren naar Linkeroe­ver voor PFOS-manifesta­tie: “We tolereren geen leugens meer”

  De piepjonge burgerbeweging Grondrecht lokte dinsdagavond 400 sympathisanten naar de Boeienweide op Linkeroever om te betogen tegen de PFOS-vervuiling op de 3M-site in Zwijndrecht. Onder het motto ‘un oeuf = un oeuf’ (enough is enough) penden ze hun frustraties over de kwestie neer op een ei, een kwinkslag naar de veelbesproken vervuilde eieren door de chemicaliën in de grond.
 2. Warre (27) ziet dak van platenwinkel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”
  Eksel / Antwerpen

  Warre (27) ziet dak van platenwin­kel naar beneden vallen op collectie: “Het is een mysterie hoe dit is kunnen gebeuren”

  Ekselaar Warre Geens (27) beleefde afgelopen weekend een vreselijke ervaring. Het dak van zijn platenwinkel ‘Warrecords’ aan de Sint-Katelijnevest in Antwerpen is in de nacht van zaterdag op zondag naar beneden gekomen. “Liters water hebben heel wat muziek onherstelbaar beschadigd”, stelt Warre. Er is nu gestart met een crowdfunding om de schade wat in te perken.