De Nederlandse auto wordt onderzocht door technische specialisten van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nederlandse auto wordt onderzocht door technische specialisten van de politie. © Marc De Roeck

“Dood aan S.”: drugsmaffia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldige buurman

Antwerpen/WilrijkDe Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken aangeschoten wild in het drugsmilieu. Criminelen ontvoerden per vergissing zelfs een onschuldige buurman om hun verloren lading cocaïne te recupereren.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Italiaanse broer en zus openen aperitiefbar Petite Renaissance: “Verfijnde keuken op z’n Italiaans”
  PREMIUM

  Italiaanse broer en zus openen aperitief­bar Petite Renaissan­ce: “Verfijnde keuken op z’n Italiaans”

  Tiziana Carta (53) en haar broer Adriano Carta (55), Antwerpenaren met Sardiense roots, openen op zondag 2 april samen met zaalverantwoordelijke Biagio Liccardo (41) de Italiaanse aperitiefbar Petite Renaissance op de Theodoor van Rijswijckplaats. Petite Renaissance is een aanvulling op hun restaurant Renaissance, in het gebouw van het ModeMuseum in de Nationalestraat. “We willen de Italiaanse aperitivo-cultuur tot leven wekken in Antwerpen.”
  Antwerpen