Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn." © Tessa Kraan

“Dit is gewoon met de mensen lachen”: PVDA hekelt defecte liften aan voetgangerstunnel

Antwerpen“Ze houden geen rekening met de mindermobielen, ik ben het beu”, Ingrid Hoiklev (66) uit Linkeroever verplaatst zich al 9 jaar met een scootmobiel en stond al talloze keren voor een defecte Sint-Annalift aan de voetgangerstunnel. “Intussen is de lift al 4 maanden kapot, dat is toch met de mensen lachen?”, hekelt PVDA, die zondag ter plaatse actie voerde.

  1. Gouverneur Berx over volle Sportpaleizen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisatoren of het nog wel kan plaatsvinden”
    ANTWERPEN

    Gouverneur Berx over volle Sportpalei­zen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisato­ren of het nog wel kan plaatsvin­den”

    “Ik denk dat ik in het Sportpaleis ga opereren.” Een veelzeggende tweet van handchirurg Ilse Degreef van UZ Leuven. Dat de IC-bedden in ziekenhuizen straks volledig vol liggen maar dat de Sportpaleizen van deze wereld wel gewoon kunnen vollopen — 51.000 man komend weekend — kan op weinig begrip rekenen in de zorgsector. Antwerps gouverneur Cathy Berx reageert: “Ik hoop dat mensen met dit in het achterhoofd goed nadenken of ze nog wel naar een evenement willen gaan.”