Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn." © Tessa Kraan

“Dit is gewoon met de mensen lachen”: PVDA hekelt defecte liften aan voetgangerstunnel

Antwerpen“Ze houden geen rekening met de mindermobielen, ik ben het beu”, Ingrid Hoiklev (66) uit Linkeroever verplaatst zich al 9 jaar met een scootmobiel en stond al talloze keren voor een defecte Sint-Annalift aan de voetgangerstunnel. “Intussen is de lift al 4 maanden kapot, dat is toch met de mensen lachen?”, hekelt PVDA, die zondag ter plaatse actie voerde.

 1. Twee weken geleden nog vrijgesproken, maar nu heeft hij minder geluk: drugsbaas ‘Patje Haemers’, verblijvend in Dubai, veroordeeld tot 13 jaar cel
  PREMIUM
  Antwerpen

  Twee weken geleden nog vrijgespro­ken, maar nu heeft hij minder geluk: drugsbaas ‘Patje Haemers’, verblij­vend in Dubai, veroor­deeld tot 13 jaar cel

  Drugsbaas Omar Govers, bijgenaamd ‘Patje Haemers’, uit Merksem is veroordeeld tot 13 jaar celstraf, een boete van 200.000 euro en verbeurdverklaring van zijn criminele winsten ten bedrage van 5,5 miljoen euro. De rechtbank beveelt ook zijn onmiddellijke aanhouding, alsof dat veel indruk zal maken op de autoriteiten in Dubai, waar Omar Govers al enkele jaren resideert. Zijn handlangers, de broers Mounir en Ilias El Bartali uit Deurne, zijn veroordeeld tot 11 en 12 jaar cel.
 1. Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”
  voetbal 2NB

  Yorgo Van Hove en City Pirates houden tegen Hasselt voor het eerst dit seizoen de nul (0-0): “Beloning voor de hele ploeg”

  City Pirates is dit seizoen geen schoolvoorbeeld van defensieve stabiliteit. De piraten slikken wekelijks minstens twee goals en dat ging logischerwijze al vaak gepaard met puntenverlies. Maar kijk, zaterdagavond hielden Yorgo Van Hove en zijn maats voor het eerst dit seizoen de nul en dat leverde hen dan ook een knap punt op bij titelkanidaat Sporting Hasselt, het bleef 0-0.