Lesley-Ann Poppe reageert op de inval
Volledig scherm
PREMIUM
Lesley-Ann Poppe reageert op de inval © Instagram/GV

"Dit gaat over één cursus. Ik ga hier geen boterham minder om eten": Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst op inval in haar schoonheidsschool

Antwerpen“Choquerend vind ik het, en een groot misverstand.” Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst op de inval, intussen meer dan een week geleden, in haar Beauty & Medical Academy in Antwerpen. Het parket viel binnen met een huiszoeking, na een klacht over illegale behandelingen. En dat blijkt niet de eerste te zijn. “Ik werd zelfs beschuldigd van het witwassen van drugsgeld”, vertelt Poppe, die ook ‘een zwaar vermoeden’ heeft van wie de klachten komen.

1 reactie

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Sluit die boel toch. Heel duidelijk dat dit een grote farce is. Onbegrijpelijk dat er nog naïevelingen zijn die zich daaraan laten vangen
 1. Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”
  voetbal 1N

  Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”

  Rupel Boom tankte vertrouwen bij Winkel Sport dankzij een 0-3-zege. Een gouden driepunter, maar wel eentje met een zwart randje. In de opwarming al verloren de Steenbakkers Neral met een blessure, de nasleep van hinder eerder deze week, maar de zwaarste averij moest dan nog komen. Al vroeg in de wedstrijd botste doelman Laverge met kapitein Vervoort en beide spelers werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na rust verliet Thuys dan weer gehavend het veld en werd ook man van de match Stephen Buyl vroegtijdig naar de kant gehaald.