Het districtscollege van Hoboken bestaande uit Caroline Krekels (CD&V), Paul De Ranter (N-VA) , Kathelijne Thoen (N-VA), Tom De Boeck (sp.a) en Carine Leys (N-VA) voelt zich klaar om de komende 6 jaar samen te werken.
Volledig scherm
Het districtscollege van Hoboken bestaande uit Caroline Krekels (CD&V), Paul De Ranter (N-VA) , Kathelijne Thoen (N-VA), Tom De Boeck (sp.a) en Carine Leys (N-VA) voelt zich klaar om de komende 6 jaar samen te werken. © Dieter Lizen

Districtsbestuur Hoboken wil Nello & Patrasche molen

 1. Nieuwe Senioren Thuis-projecten op komst in Antwerpen en Kontich: “Geen coronabesmettingen dankzij de kleinschaligheid”
  Antwerpen

  Nieuwe Senioren Thuis-projecten op komst in Antwerpen en Kontich: “Geen coronabe­smet­tin­gen dankzij de kleinscha­lig­heid”

  Na het succes van het eerste Senioren Thuis-project in Borgerhout plant sociale huisvestingsmaatschappij De Ideale Woning twee nieuwe projecten in Antwerpen en Kontich. In het project wonen alleenstaande ouderen samen in een soort cohousing en krijgen ze zorg op maat. Twee architecten werden aangesteld voor het ontwerp van de nieuwe woonprojecten.