Tijdens de openingsuren van het stadsloket Harmonie vinden geïnteresseerde bewoners pen, papier en voorbeeldbrieven aan de onthaalbalie om mee te schrijven.
Volledig scherm
Tijdens de openingsuren van het stadsloket Harmonie vinden geïnteresseerde bewoners pen, papier en voorbeeldbrieven aan de onthaalbalie om mee te schrijven. © Klaas De Scheirder

District Antwerpen neemt deel aan Internationale Schrijfmarathon Amnesty International

AntwerpenNaar jaarlijkse gewoonte vraagt Amnesty International aan briefschrijvers om gerechtigheid te eisen voor individuen en gemeenschappen, tijdens de Internationale Schrijfmarathon. Maandag 5 december gaf het districtscollege en medewerkers de aftrap voor district Antwerpen.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).