De kopstukken Fidan J. (l.), Nordin El Hajjioui en Mehmet T. (r.)
Volledig scherm
De kopstukken Fidan J. (l.), Nordin El Hajjioui en Mehmet T. (r.) © rv

“Dikke Nordin” wraakt opnieuw rechters, drugsproces met 51 verdachten stilgelegd

Drugscrimineel Nordin El Hajjioui heeft vanmorgen de rechters gewraakt op een drugsproces met 51 verdachten. Het proces is voor onbepaalde tijd stilgelegd. El Hajjioui die in Dubai verblijft, riskeert in deze zaak twaalf jaar celstraf voor de invoer van cocaïne. 

  1. Duizenden liters water verdwijnen al maanden in riool, ondanks stilliggende bouwwerf: “Wegens mogelijke aanwezigheid van PFAS kan het niet hergebruikt worden”
    Deurne

    Duizenden liters water verdwijnen al maanden in riool, ondanks stilliggen­de bouwwerf: “Wegens mogelijke aanwezig­heid van PFAS kan het niet herge­bruikt worden”

    Op een bouwwerf in Deurne liggen de werkzaamheden al enkele maanden stil. Toch blijven enkele pompen het grondwater er naar boven halen om het verderop te lozen in de riolering. Sommige buurtbewoners spreken van waterverspilling, maar volgens projectleider Cedric H. zijn de pompen nodig om stabiliteitsproblemen te voorkomen. Omdat er mogelijk schadelijke PFAS-stoffen in het water zitten, besloot de Vlaamse Overheid om het water niet te hergebruiken.