Nordin El Hajjioui is in ons land veroordeeld voor drugsfeiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Nordin El Hajjioui is in ons land veroordeeld voor drugsfeiten. © Interpol

‘Dikke Nordin’ blijft voorlopig veilig in Dubai: drie uitleveringsverzoeken zijn afgewezen

AntwerpenNordin El Hajjioui, een voornaam kopstuk in de Antwerpse drugswereld, zal voorlopig nog niet uitgeleverd worden aan België. Een rechtbank heeft drie lopende uitleveringsverzoeken uit ons land afgewezen. ‘Dikke Nordin’ is in België veroordeeld tot 40 maanden cel met uitstel. 

  1. Negen vluchtelingen stappen in pilootproject van Wijnegems voedselbedrijf met stad Antwerpen: “Integratie in de maatschappij begint allemaal op de werkvloer”
    PREMIUM
    Wijnegem/Antwerpen

    Negen vluchtelin­gen stappen in pilootpro­ject van Wijnegems voedselbe­drijf met stad Antwerpen: “Integratie in de maatschap­pij begint allemaal op de werkvloer”

    Maandagochtend begonnen negen vluchtelingen aan hun nieuwe baan bij Gomad, een voedingsbedrijf uit Wijnegem. Opvallend is dat ze op de werkvloer ook IT-lessen en een cursus Nederlands aangeboden krijgen. Gomad werkt hiervoor samen met de stad Antwerpen, die voor de instroom én de uitbetaling zorgt: “Ook voor andere bedrijven in de randgemeenten die zich hiervoor openstellen kan de stad veel betekenen”, moedigt schepen voor Sociale Zaken Tom Meeuws (Vooruit) aan.